Angelina Jolie: confesiuni despre trecut

Angelina Jolie: confesiuni despre trecutAngelina Jolie a marturisit de curand ca se simte norocoasa ca este inca in viata, datorita unor alegeri nu tocmai potrivite din trecutul sau, care ar fi putut-o ucide, si despre care vedeta a refuzat sa dezvaluie mai multe detalii. Actrita spune ca au existat momente grele in viata ei, carora le-a facut insa fata cu brio.

Jolie declara ca a facut cateva lucruri rele, periculoase, din cauza carora astazi nu ar mai fi trebuit sa se afle printre noi, insa crede totusi cu tarie ca viata i-a oferit mai multe sanse. Angelina este inca o fata rea, dar prefera sa-si foloseasca spiritul aventurier in alte scopuri. Acum, Angelina are o familie, si pentru ca este responsabila, nu ar putea pune niciun membru in pericol, facand vreun gest necugetat.

 

Angelina Jolie este o femeie extrem de frumoasa, cu o viata mai mult decat mediatizata si cu aparitii uimitoare, daca ne amintim de exemplu sarutul dintre ea si fratele sau James Haven Voight, la premiile Oscar, in urma cu cativa ani.

 

Text: Ruxandra Raica

noiembrie 26th, 2011 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate