Angelina Jolie, dezvaluiri dureroase dupa divortul de Brad Pitt: „Plangi in dus, nu in fata copiilor…”

Frumoasa actrita Angelina Jolie este vedeta care apare pe coperta din septembrie a prestigioasei reviste „Vanity Fair”, alaturi de un amplu interviu, primul in care ofera detalii despre viata dupa despartirea de actorul Brad Pitt.

In varsta de 42 de ani, Jolie a povestit ca s-a confruntat cu grave probleme de sanatate, printre care hipertensiune si paralizie faciala. Dupa operatia de indepartare a ovarelor, interventie preventiva, pentru ca este predispusa la diverse forme de cancer, la fel ca mama ei, actrita a intrat la menopauza. I-au aparut o multime de fire albe de par, iar tenul si-a pierdut luminozitatea si a devenit mult mai uscat aproape peste noapte. Tocmai de aceea, i se pare oarecum ridicol si amuzant ca oamenii inca o considera un sex-simbol.„Lucrurile au devenit urate”

In vara anului trecut, pe cand filmul „First They Killed My Father” (n.r.- regizat chiar de Jolie) se afla in postproductie, relatia cu Brad Pitt s-a deteriorat iremediabil. „Lucrurile au devenit destul de urate… Nu am vrut sa folosesc acest cuvant… Sa spunem ca lucrurile au devenit dificile.”, s-a confesat actrita alegand cu grija cuvintele, pentru ca vrea sa-si protejeze cei sase copii.

„Sunt sase persoane foarte puternice, grijulii si foarte infipte in realitate. Au fost extrem de curajosi in momentele in care a fost nevoie sa fie. (…) Acum ne vindecam cu totii de evenimentele care au dus la divort… Copiii nu suferă din cauza divortului, se vindeca de… de anumite lucruri care s-au intamplat”, a adaugat aceasta.

Intrebata ce parere are despre interviul pe care Brad Pitt l-a dat in revista GQ Style, in care a recunoscut ca a fost dependent de alcool si droguri, Jolie a spus ca nu este deloc surprinsa: „Ne pasa unul de celalalt si ne pasa de familia noastra, inca muncim pentru un scop comun. Exista insa furie si durere care mocnesc la suprafata.”

„Plangi in dus, nu in fata copiilor”

Angelina a incercat sa explice si dorinta ei de a-si proteja copiii de evenimentele dificile din familie. „Eu am fost foarte ingrijorata in legatura cu mama mea. Nu vreau ca si copiii mei sa se teama pentru mine. Cred ca este important sa plangi in dus, nu in fata copiilor, atunci cand ai probleme. Ei trebuie sa stie ca totul va fi bine, chiar si atunci cand tu nu esti sigur ca va fi”, a sublinat aceasta.

Text: Oana Baltoc

Foto: Hepta, Vanity Fair