Angelina Jolie – insarcinata in 3 luni?

 

 

-0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a0a37156Angelina Jolie este insarcinata in 3 luni sau cel putin asa sustine revista OK! America. Actrita il va aduce pe lume pe cel de-al 4-lea copil biologic si va deveni, astfel, mamica a 7 copii (3 sunt biologici, 3 sunt adoptati). Angelina nu a anuntat deocamdata sarcina oficial, dar deja se pare ca a spus unui grup mai mare de oameni din jurul sau.

“Angelina savureaza fiecare moment. Ii este greu din cauza greturilor de dimineata, dar spune ca aceasta sarcina merita tot”, a declarat un apropiat al Angelinei.

Actrita si-a redecorat dormitorul si l-a facut complet alb, pentru ca vrea ca in camera sa fie o atmosfera linistitoare, Zen, deoarece ea crede in conexiunea dintre minte si corp.

Pentru a putea concepe cel de-al 4-lea copil, Angelina si Brad i-au lasat in ultimele luni pe ceilalti copii mai mult in grija dadacelor. “Angie si Brad au avut mereu o conexiune fizica incredibila, dar atunci cand au misiunea de a face un copil, lucrurile chiar se incing intre ei”, a declarat aceeasi sursa.

Asteptam si confirmarea oficiala din partea Angelinei si suntem nerabdatori sa vedem cu cine va semana micutul!

Text: Bianca Badescu