Angelina Jolie, Maleficent intr-o productie Disney

maleficent_posterFrumoasa actrita Angelina Jolie se afla in negocieri cu regizorul Tim Burton pentru urmatoarea sa productie Disney, “Frumoasa din padurea adormita”. Potrivit cotidianului Access Hollywood, Angelina este in discutii cu productia Disney pentru rolul personajului negativ din celebra poveste pentru copii. Actrita, care este o impatimita a povestilor pentru copii, va juca rolul ursitoarei Maleficent.

Filmul se pare ca nu va spune povestea basmului Frumoasa din padurea adormita din anul 1959, ci va transpune pe marile ecrane povestea Frumoasei adormite din perspectiva maleficei ursitoare. Scenarista Linda Woolverton lucreaza la un scenariu denumit Maleficent, ce va fi transpus pe marile ecrane de catre Tim Burton.

Productia va fi semnata Gary Freeman, costumele vor fi create de Anna Sheppard, iar make-up-ul va fi realizat de Rick Baker. Din distributie vor mai face parte si Sharlto Copley, Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Miranda Richardson, Juno Temple si Lesley Manville.

Conform purtatorilor de cuvant, filmul va fi lansat in SUA, in format 3D, pe 14 martie 2014.

 

Text: Andreea Popescu