Angelina Jolie neaga ca ar fi copiat scenariul filmului sau

0a0a0a0a0a767Angelina Jolie s-a hotarat sa alterneze actoria cu regia de film asa ca lucreaza deja la prima sa productie in calitate de regizor. Doar ca lucrurile s-au incurcat cand Angelina a fost acuzata ca scenariul filmului sau, “In the Land of Blood and Honey, ar fi copiat dupa o carte.

Actrita sustine ca filmul – o poveste de dragoste petrecuta in Serbia – nu este copiat dupa nicio carte, dupa ce a fost data in judecata de jurnalistul croat James Braddock pentru incalcarea drepturilor de autor.

Angelina nu da insa prea mare importanta acestei neintelegeri si spune ca este parte a procesului de productie a unui film: “Se intampla aproape la fiecare film”, a spus ea.

Pe de alta parte, Jolie sustine ca a creat filmul bazandu-se pe mai multe carti si documentare, si ca este o combinatie intre povestile mai multor oameni.

In dosarul inaintat judecatorilor, Braddock  a declarat ca s-a intalnit de mai multe ori in 2008 cu Edin Sarick, producatorul filmului Angelinei, pentru a discuta varianta ecranizarii cartii. De asemenea, jurnalistul mai sustine si ca subiectul si personajele filmului sunt asemenea celor din cartea sa. Daca judecatorul va decide ca acuzatiile sale sunt adevarate, lansarea filmului asteptata pe 23 decembrie va fi probabil anulata.

Text: Bianca Badescu