Aniversarea a 50 de ani de la infiintarea trupei The Rolling Stones… fara turneu

e-Rolling-Stones_Wallpaper-7Celebra trupa The Rolling Stones pregateste un concert live in cursul acestui an pentru a marca 50 de ani de la infiintarea trupei. Vestea vine la doar cateva zile dupa ce purtatorul de cuvant al trupei a declarat ca trupa nu va porni in turneu in acest an, desi implineste 50 de ani de la infiintare, ocazie ce va fi marcata si prin lansarea unui nou documentar despre trupa, conform revistei Rolling Stone.

Chitaristul Keith Richards a confirmat faptul ca planurile actuale ale trupei sunt „ultrasecrete”, avand in vedere faptul ca, asa dupa cum spuneau apropiatii membrilor trupei, acestia nu pleaca in turneu anul acesta din cauza unor probleme de sanatate ale lui Keith Richards. Probleme ce persista inca din anul 2006 cand rockerul aflat intr-o vacanta a cazut dintr-un cocotier si s-a lovit la cap.

„Ma voi duce sa vizitez Londra o scurta perioada si abia dupa aceea vom putea vorbi liber despre planurile de viitor ale trupei.”
Membrii trupei si-au petrecut ultimele luni facand repetitii si tragand scene in New York, in scopul de a oferi imagini pentru viitorul documentar, unul “revolutionar si instructiv”, realizat de Brett Morgen, documentar care prezinta istoria trupei din anul infiintarii – 1962 – si pana in prezent.

 

Pe site-ul lor, membrii formatiei au anuntat miercuri ca lansarea documentarului va avea loc in luna septembrie.

 

Text: Andreea Popescu