Anna Lesko: „Mananc putin si des”

anna_leskoIncrederea in ea o ajuta sa mearga mai departe, sa viseze si sa realizeze ce-si propune. Anna Lesko este genul de om incapatanat si rabdator. „Nu ma grabesc sa-mi ating scopurile, insa nici nu ma las pana nu am ce-mi propun.” Nu isi neglijeaza niciodata imaginea apeleaza la specialisti pentru ca „am meserie publica si nu-mi permit ca pe scena sa arat o printesa si pe strada ca o cersetoare. 
Cred ca solutia cea mai buna pentru succes este sa-ti intretii carisma, pe care fiecare femeie o are, cu eruditie, eleganta si stil.

TONICA: Cum iti mentii silueta? Este rezultatul unor diete drastice, a unui program de fitness practicat cu regularitate sau a stresului din show-biz.  
ANNA LESKO: Am o alura supla si suplii sunt toti ai mei. Nu cu greutatea am avut probleme, ci cu elasticitatea. Acesta este motivul pentru care am un program periodic si nenegociabil de fitness, cu antrenorul meu, domnul Billy. Nu urmez nici o dieta, ba pot spune ca mananc de toate, in masura in care doresc. In timp, mi-am format obiceiul de a manca putin si des.

TONICA:  Iti afecteaza cariera viata de cuplu?
ANNA LESKO: Da, pentru ca timpul pe care ar trebui sa-l aloci cuplului se investeste in meserie. Unei femei de cariera ii va fi intotdeauna mai greu sa-si intemeieze o familie si sa-si pastreze casnicia. E greu sa faci relatia sa dureze, cand comunicarea lasa de dorit. Iar cand timpul alocat carierei este mult mai mare decat cel alocat cuplului, comunicarea, practic, nu mai exista. Sunt foarte putine femei care reusesc sa-si mentina casnicia pe linie de plutire si sa aiba si o cariera de succes. In ceea ce ma priveste, cred ca nu a venit momentul sa ma gandesc la casnicie. Si pentru mine, conform ceea ce am vazut in casa, la parintii mei, casnicia este un subiect tabu, nu subiectul unui viitor divort. Si nu prefer ca viitorul meu partener de viata sa aiba vreo meserie anume, ci imi doresc sa fie un om deosebit.

TONICA
: Cum este viata de turneu?
ANNA LESKO: Nu este usor. De cele mai multe ori, parcurg sute de kilometri de la un concert la altul. Pe de alta parte, stilul acesta de viata, mereu agitata, mereu pe drumuri, face parte “riscurile meseriei”. Este stresant, obositor, de multe ori nu ajung sa ma hranesc cum ar trebui, sa dorm ca lumea, de aceea zilele in care nu am concerte sau evenimente pe care trebuie sa le onorez sunt arvunite odihnei, tratamentului cosmetic si refacerii.

TONICA: Preferi pictura sau muzica? Care dintre ele iti aduce pacea sufleteasca?
ANNA LESKO: In fiecare dintre aceste doua arte este vorba de culoare si armonie, si ma simt atrasa de ambele. Pacea sufleteasca, insa, dupa parerea mea o gasesti in tine, inauntrul tau, nu in elemente exterioare, fie acestea si legate de arta.

Text: Ana Nicolescu
Foto: NOVA MUSIC