Anne Hathaway: de la contra la pro casatorie

2zij992lActrita cunoscuta pentru rolurile sale din The Princess Diaries, The Devil Wears Prada si Alice in Wonderland a marturisit ca si-a schimbat parerea despre casatorie dupa ce a participat la nunta celei mai bune prietene ale sale. Anne, care are o relatie cu Adam Shulman de trei ani, era reticenta la ideea unui mariaj, poate si din cauza fostului sau prieten, Raffaello Follieri, care a pacalit-o pe Anne pe tot parcursul idilei lor si s-a dovedit in final a fi un escroc, sfarsind in arest.

“Am fost la nunta celei mai bune prietene acum doua zile si m-am uitat la aceasta persoana pe care o iubesc ca pe sora mea si care mi-a schimbat viata si continua sa mi-o schimbe in bine, pe care o simt la fel de aproape ca si pe membrii familiei mele, cum si-a luat un angajament fata de omul pe care il iubeste si am vazut cat de fericita a facut-o acest lucru”.

Acest lucru se pare ca a pus-o pe ganduri pe actrita: “Sunt deschisa ideii de casatorie, de fapt. Am trecut printr-o faza cand am vrut sa analizez din toate unghiurile casatoria pentru a ma asigura ca nu ma arunc intr-un fel de fantezie prestabilita”. Iar aceasta schimbare de atitudine a lui Anne nu l-a lasat indiferent pe iubitul ei, mai ales ca un timp aceasta i-a dat batai de cap cu refuzul ei de a se gandi la casatorie. “A aparut un zambet pe fata lui Adam – mai ales ca in ultimele luni am fost o pacoste spunand: «Ei bine, mariajul este o unealta de opresiune.» sau «La un moment dat era doar un schimb de proprietati». Nu aveam pic de romantism cand ma refeream la casatorie in ultimele luni si acum cred ca el se simte usurat ca am trecut peste“. Se pare ca nunta prietenei sale chiar a fost un moment important pentru Anne din moment ce acum vede casatoriile ca o “celebrare a vietii si a posibilitatii”.

 

Text: Bianca Badescu