Anne Hathaway si Jessica Biel se cearta pe filme

0a0a0a0anne_Hathaway_SAG_Awards2Ambele sunt tinere, sunt frumoase si lupta pentru roluri in aceleasi filme, dar nu se pot suporta. Intre Anne Hathaway si Jessica Biel s-a nascut o rivalitate din cauza rolurilor in filme.

Jessica n-o inghite pe Anne de cand aceasta din urma a castigat in favoarea lui Biel rolul de Catwoman in filmul The Dark Knight Rises si inca unul in Les Miserables. Intr-un interviu recent, Jessica a insinuat ca ea si Anne sunt in competitie pentru aceleasi roluri.

Comparatia nu i-a picat bine lui Anne, care i-a transmis colegei sale sa inceteze sa se mai planga si sa accepte faptul ca ele doua nu sunt in aceeasi liga cand vine vorba de actorie.

“Anne crede ca este o adevarata «actrita principala» care a fost nominalizata la Oscar si la Globurile de Aur, in timp ce cariera lui Jessica nici nu se compara”, spun surse de la Hollywood. Hathaway este de parere ca Biel joaca in filme care nu necesita o prea mare performanta actoriceasca si ca a dat dovada de neprofesionalism cand s-a comparat cu Anne.

“Anne considera ca Jessica a avut un motiv pentru care a vrut sa insinueze ca ii fura roluri de sub nas. Miscarea lui Biel a fost gandita pentru a atrage directorii de casting sa le plaseze pe cele doua la acelasi nivel si sa o aleaga pe ea in detrimentul lui Anne, care castiga mai mult la un film si are cautare mai mare”, a declarat aceeasi sursa.

Text: Bianca Badescu