Anne Hathaway tine o dieta drastica

Bankoboev_Ru_anne_hathaway_v_beloi_rubashkiDoar 500 de calorii pe zi, atat mananca Anne Hathaway in ultima vreme, pentru a reusi sa piarda 2 marimi la haine.

Actrita se chinuie sa slabeasca cat mai repede, pentru scena mortii sale din filmul in care joaca in prezent, Les Miserables. Pe Anne o vom putea vedea in rolul unei prostituate, care este in acelasi timp si mama singura – Fantine.

Pentru ca Les Miserables este o productie cu buget foarte mare, constrangerile de timp sunt stricte, iar Anne are la dispozitie pana la 20 de zile pentru a slabi cat mai mult. Asa ca actrita mananca doar 2 mere si un shake de proteine pe zi.

O astfel de dieta este insa foarte riscanta, lucru de care Anne este constienta, asa ca pentru a evita orice problema de sanatate, actrita este atent monitorizata si se duce foarte des la control ca sa fie sigura ca organismul ei nu are de suferit. Slabitul contra cronometru nu este deloc placut si in plus este si periculos. Dar ce nu face un actor de dragul aparitiei in roluri memorabile?

Text: Bianca Badescu