Annes a lansat piesa “Unde…”

Annes a lansat piesa “Unde…”Cantareata Annes a lansat o noua piesa, intitulata “Unde…”, care poate fi caracterizata printr-un mix de energie si emotie. Cu aceasta ocazie, artista aduce in prim plan stilul muzical intitulat dubstep, care se regaseste in muzica unor artisti precum Chris Brown sau trupa Korn fiind pe un trend foarte ascendent in ultima perioada. Versurile piesei sunt scrise in limba romana chiar de catre artista, iar piesa este produsa de Gabi Huiban si Daniel Creed.

Pentru a scrie versurile piesei “Unde…”, Annes s-a inspirat chiar din povestea de dragoste a prietenei sale care i-a cerut sfaturi atunci cand relatia ei de dragoste a inceput sa se clatine. Annes marturiseste ca pe contul sau de Facebook exista o gramada de fane care ii lasa mesaje si care ii cer sfaturi in acest domeniu. Piesa este vibranta si o puteti asculta si voi aici: http://www.youtube.com/watch?v=yYhX1q2OPRY. Enjoy!

 

Text: Ruxandra Raica

aprilie 9th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate