Annes, singura pe o plaja pustie

Annes, singura pe o plaja pustieAnnes este o artista serioasa si muncitoare, asa ca vara aceasta a facut un adevarat maraton la spectacole. Aflata inca pe litoral, acolo unde fanii ei au putut s-o vada si s-o asculte timp de aproape doua luni de zile, cantareata s-a bucurat si de plaja.

A profitat din plin de  momentele libere  si le-a petrecut in compania iubitului sau, la masaj si… la soare. Insa nu intr-o statiune de fite, asa cum prefera de obicei vedetele noastre, ci pe o plaja mai retrasa, printre stanci si departe de privirile curiosilor. In Eforie Nord, Annes a descoperit locul ideal de bronzat.

“Este locul meu secret unde fac plaja de cativa ani, de cand tot vin pe litoral. Ma simt foarte bine atunci cand stau la soare intr-un loc mai retras, fara fite, sa fiu doar eu cu marea si sa respir aerul curat de vara! Imi pare rau ca sezonul e pe sfarsite si abia astept sa revin aici unde am fani deosebiti care imi stiu toate piesele si canta cu mine la concerte”, a declarat Annes.

 

Text: Ruxandra Raica

august 27th, 2012 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate