Antonia, senzuala in videoclipul piesei „Tango”

Antonia revine cu o noua piesa, in limba engleza, plina de energie, cu mult dans si un videoclip plin de culoare , intitulata „Tango”.

Piesa a fost compusa de Trey Campbell, care a colaborat cu Adam Lambert, Kehlani, Bebe Rexha si produsa de David Ciente (Lariss – „Dale Papi”, Inna– „Ruleta” feat. Erik, Inna – „Gimme Gimme”) in cadrul unei sesiuni in studiourile Global Records.

„Tango este o piesa care ma reprezinta in totalitate, pe placul meu, cu un vibe frumos si compusa special pentru a face oamenii sa se distreze si sa se simta bine”, a declarat Antonia despre noul proiect muzical.

Videoclipul piesei a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Dan Petcan, DoP Bogdan Filip. Este prima colaborare a Antoniei cu Dan Petcan, care spune despre ea ca „este artistul cu care am lucrat cel mai bine si mai usor, pana in prezent. Un om normal, in sensul bun al cuvantului, un profesionist adevarat”.

Antonia: „M-as bucura sa o am pe fetita mea, Maya, alaturi de mine”

In videoclip, Antonia si dansatorii poarta tinute galbene, albastre si verzi, stylingul fiind asigurat de Cristina Craciun, make-up de Diana Ionescu si hair Sorin Stratulat. Coregrafii acestui videoclip sunt Adrian Baranga (Freek), Dan Chiriac si Andrei Mangra pentru partea de tango.

De curand, Antonia a lansat si piesa „Adio”,  in colaborare cu Connect-R, care are peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Anul acesta, cantareata va mai lansa si alte piese atat in limba romana, cat si in engleza.

Artista a fost inclusa in topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume si se afla pe locul 11, devansand nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman.

Text: Iulia Mirica