Antonio Banderas: “Nu sunt un latino lover”

0a0a0a0a0aantonio_banderasActorul Antonio Banderas, care si-a imprumutat recent vocea motanului simpatic din Puss in Boots, spune ca uraste faptul ca barbatii latini sunt distribuiti in roluri de amorezi in filme si vrea sa produca o schimbare.

“Ca sa fiu sincer, nu cred ca mai exista un «latino lover» asa cum era in trecut”, spune Antonio. “Ca sa fii un latino lover trebuie sa fii putin idiot, si eu nu ma consider idiot. Ma consider in alte feluri, dar nu asa. Sunt un barbat modern. Dar, din pacate, cred ca voi fi vazut ca un latino lover intotdeauna”.

Aceasta catalogare pare sa fie considerata de Antonio un adevarat handicap: “Sunt latin, dar nu «lover» in acel sens de inima infocata si par umed dat pe spate. Mi-as putea salva eroina, dar nu pe o camila la miezul noptii. Si cand o sa fiu batran si o sa-mi cada parul si o sa fiu gras, chel si soios lumea o sa spuna: «A fost un latino lover!»”, a declarat Antonio. Iar noi putem sa nu-i mai spunem latino lover, dar nu putem sa nu recunoastem ca este fermecator.

Text: Bianca Badescu