Apariții excentrice la Brits Awards 2023

Vedetele au făcut spectacol pe covorul roșu al Arena O2 din Londra pentru a sărbători ultimele 12 luni din industria muzicală la premiile anuale Brit, care în acest an au sărbătorit cea de-a 30-a aniversare. Și, ca de obicei, au existat o mulțime de apariții excentrice din rândul artiștilor.

Farmaciștii Catena recomandă SunewMED+ balsam pentru buze Gold Kiss, un balsam de buze transparent in forma de minge, pe baza de unt de Shea din nucile arborelui African Shea Parka, cu parfum de vanilie.

Lizzo, a pășit pe covorul roșu într-o rochie metalizată Robert Wun, în timp ce Salma Hayek și Kristen McMenamy au optat ambele pentru look-uri îndrăznețe semnate de Alexander McQueen. Maya Jama a ales eleganța lui Schiaparelli.

Foto: Lizzo, Harry Styles, Adwoa Aboah

Harry Styles a purtat unul dintre primele modele de costume ale lui Harris Reed pentru Nina Ricci, Jodie Turner Smith a optat pentru Zuhair Murad metalic, Leigh-Anne Pinnock a ales o rochie Alberta Ferretti cu glugă, iar Sam Smith a pășit pe covorul roșu într-un costum gonflabil.

Foto: Jodie Turner Smith, Camille Razat, Maya Jama


Iată cele mai importante momente de modă de la Brit Awards 2023:

Foto: Naomi Ackie, Salma Hayek, Lucien Laviscount
Foto: Iris Law, Kristen McMenamy, Ellie Goulding
Foto: Kim Petras, Shania Twain, Munroe Bergdorf
Foto: Jessie J, Leomie Anderson, Sam Smith
Foto: Leigh-Anne Pinnock, Georgia May Jagger, Billie Piper

Iulia Mirică

Foto: hepta, www.harpersbazaar.com