Arando Marquez lanseaza piesa “Damelo”, alaturi de Elena Ionescu

Daca va intrebati pe ce ritmuri vom petrece vara aceasta, va spunem noi ca trendul latino, cu ale sale ritmuri fierbinti, va incinge petrecerile pe plaja si va da savoare noptilor din club. De acest lucru ne asigura si Arando Marquez care, impreuna cu Elena Ionescu, a lansat astazi piesa “Damelo”, o piesa ce se anunta hit-ul verii, bucurandu-se de aprecieri multiple la doar cateva ore de la lansare.

Aflati la prima colaborare, Arando si Elena, s-au inteles de minune in studioul de inregistrare si, in curand, pregatesc si un videoclip de imagine pentru promovarea piesei “Damelo”.

A fost o deosebita placere sa colaborez cu Arando, este un artist si un om extraordinar. Il cunoasteam inca de cand am participat in videoclipul lui Pepe, pentru melodia “Vara mea”, iar aceasta este prima noastra piesa impreuna. Se numeste “Damelo”, este o piesa de vara, energica, cu versuri incitante si, asa cum mi-am obisnuit deja fanii, pe ritmuri latino.”, a declarat Elena Ionescu pentru Tonica.ro.

Arando Marquez este cunoscut publicului din Romania inca din anul 2008, cand a inceput sa mixeze in cluburile bucurestene, dar si gratie colaborarilor sale cu artisti de succes ca Pepe, Connecte-R, Randi, Oana Radu, Adi Cristescu sau Cristina (Impact).

Text: Madalina Manole