Arnold Schwarzenegger isi sfideaza fosta sotie

poza_arnold_schwarzenegerActorul Arnold Schwarzenegger pare sa nu fi fost prea afectat de vestea ca sotia sa isi dorea sa divorteze, dupa ce a aflat ca Arnold are un copil de 14 ani dintr-o relatie cu fosta menajera. Potrivit revistei Newsweek, Schwarzenegger i-a spus sotiei sale ca dupa despartirea lor o sa isi gaseasca o iubita mult mai tanara: “Cred ca lucrurile se vor rezolva cu Maria, dar daca nu se rezolva, atunci imi gasesc o iubita de 20 de ani”.

 

Starul nu a vrut nici sa participe la sedinte de consiliere de cuplu si le-a spus chiar si vecinilor ca poate trai foarte bine si fara Maria Shiver, sotia sa. In plus, se pare ca Arnold si-a dat sotia afara din casa in care locuiau in California, iar aceasta a fost nevoita sa se mute la hotel.

De altfel, cand Maria a cerut divortul, Arnold a avertizat-o ca prietenii comuni vor ramane de partea lui dupa separare: “Eu am banii, puterea si avionul, asa ca o sa am si prietenii”, se pare ca ar fi spus actorul. “Arnold este o persoana diferita cu Maria. Fuge de orice pune presiune emotionala pe el sau ii creeaza dificultati. Nu putea intelege de ce Maria nu l-a iertat pur si simplu si nu au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”, a declarat o sursa apropiata celor doi. Se pare ca Arnold nu e chiar un gentleman…

 

Text: Bianca Badescu