Arnold Schwarzenegger isi sfideaza fosta sotie

Arnold Schwarzenegger isi sfideaza fosta sotieActorul Arnold Schwarzenegger pare sa nu fi fost prea afectat de vestea ca sotia sa isi dorea sa divorteze, dupa ce a aflat ca Arnold are un copil de 14 ani dintr-o relatie cu fosta menajera. Potrivit revistei Newsweek, Schwarzenegger i-a spus sotiei sale ca dupa despartirea lor o sa isi gaseasca o iubita mult mai tanara: “Cred ca lucrurile se vor rezolva cu Maria, dar daca nu se rezolva, atunci imi gasesc o iubita de 20 de ani”.

 

Starul nu a vrut nici sa participe la sedinte de consiliere de cuplu si le-a spus chiar si vecinilor ca poate trai foarte bine si fara Maria Shiver, sotia sa. In plus, se pare ca Arnold si-a dat sotia afara din casa in care locuiau in California, iar aceasta a fost nevoita sa se mute la hotel.

De altfel, cand Maria a cerut divortul, Arnold a avertizat-o ca prietenii comuni vor ramane de partea lui dupa separare: “Eu am banii, puterea si avionul, asa ca o sa am si prietenii”, se pare ca ar fi spus actorul. “Arnold este o persoana diferita cu Maria. Fuge de orice pune presiune emotionala pe el sau ii creeaza dificultati. Nu putea intelege de ce Maria nu l-a iertat pur si simplu si nu au continuat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat”, a declarat o sursa apropiata celor doi. Se pare ca Arnold nu e chiar un gentleman…

 

Text: Bianca Badescu

septembrie 20th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate