Artistii Famous Production te colinda prin Famous December

_DSC0855Famous Production revine cu al patrulea proiect din cadrul Famous December, concept care s-a nascut din dorinta lui Randi (Morandi), Shaka Muv si a lui Mike Angello de a aduce bucurie in sufletul ascultatorilor, cu ocazia sarbatorilor de iarna.

    Alaturi de echipa Famous Production, cei trei artisti se vor transforma rand pe rand in vestitori ai Craciunului. Randi crede ca Silent Night poate aduce bucurie si pace in sufletul oricarui ascultator. Chiar si acelora care nu au mai simtit de mult bucuria sarbatorilor de iarna. Cu o voce care topeste chiar si cea mai de gheata inima, Shaka Muv a optat pentru Amazing Grace. Pentru a maximiza efectul colindului, Shaka Muv, pe numele sau real Miruna Manescu, a ales sa interpreteze colindul Acapella.

    Pentru cei asupra carora nu si-au facut efectul colindele cantate de Shaka Muv si de Randi, Last Christmas va sterge din sufletul ascultatorilor, macar pentru moment, orice urma de tristete, indiferenta sau pesimism. In interpretarea lui Mike Angello, hit-ul lansat de George Michael va dezgheta inimile tuturor, prin sensibilitatea si timbrul vocii sale.

    Colindele interpretate de artistii Famous Production se inscriu in cel de-al patrulea proiect al conceptului Famous December, lansat de casa de productie. Acestea vor fi lansate pe rand, incepand cu data 14. 12.2012, la interval de trei zile unul de altul. Startul colindelor il da Randi, cu Silent Night.

    Famous December a debutat de Mos Nicolae, cand Randi, Shaka Muv si Mike Angello i-au vizitat pe micutii de la Centrul de Zi “Licurici” din Capitala, continuand apoi cu un concert caritabil organizat de Asociatia Zana Maseluta si un concurs prin care fanii de pe paginile de Facebook Shaka Muv si Mike Angello au avut ocazia sa-i intalneasca pe artisti.

 

Text: Andreea Popescu