Ashley Roberts o inlocuieste pe Nicole Scherzinger la X Factor SUA

Ashley Roberts o inlocuieste pe Nicole Scherzinger la X Factor SUAAshley Roberts se afla in negocieri pentru participarea la X Factor SUA ca si co-gazda pentru spectacolul live.

Dansatoare si cantareata si, nu in cele din urma, fosta componenta a trupei Pussycat Dolls, Ashley se pare ca deja a fost la o auditie, pe care a trecut-o cu brio. Daca regizorii show-ului vor fi pe deplin multumiti de prestatia frumoasei blonde, aceasta o va inlocui pe fosta ei colega de trupa Nicole Scherzinger, a mentionat publicatia „E!”.
Scherzinger a fost co-gazda in primul sezon al X Factor SUA, dar in final s-a mutat la pupitrul juriului, dupa ce buna sa prietena Cheryl Cole a parasit show-ul. Ea si Paula Abdul au fost inlocuite, incepand din al doilea sezon, de Demi Lovato si Britney Spears.
In acest an, Scherzinger a intrat in platoul X Factor din Marea Britanie, inlocuind-o astfel pe cantareata Kelly Rowland.
Ea a recunoscut anul trecut ca n-a mai vorbit cu colegele sale din trupa Pussycat Dolls, dupa ce aceasta s-a desfiintat.

 

Text: Andreea Popescu

august 2nd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate