Ashton Kutcher – in rolul lui Steve Jobs

Ashton Kutcher – in rolul lui Steve JobsGandindu-ne la Ashton Kutcher, parca ne vine greu sa ii gasim o asemanare cu Steve Jobs, in afara poate de pasiunea pentru gadgeturi. Cu toate acestea, daca este sa ascultam spusele celor de la revista Variety, producatorii filmului despre viata lui Steve Jobs s-au gandit ca Ashton este cel mai potrivit pentru rolul fondatorului Apple, desi pana acum acesta a fost distribuit mai mult in comedii.

Acum insa, Ashton va trebui sa treaca un test destul de greu jucand rolul magnatului american in filmul independent numit simplu “Jobs”. Filmarile la aceasta productie vor incepe cel mai probabil in luna mai, sub supravegherea lui Joshua Michael Stern, iar scenariul va fi scris de Matt Whiteley. Filmul va trebui insa sa se lupte cu o alta productie biografica despre Steve Jobs, care va fi realizata de Sony Pictures. Se pare ca productia “Jobs” nu va prezenta ultimii ani din viata fondatorului Apple, care a murit anul trecut de cancer. Oricum ar fi, se anunta un proiect interesant.

Text: Bianca Badescu

aprilie 4th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate