Atelierele MiniArtShow by Ioana Ginghina

adadBinecunoscuta actrita Ioana Ginghina, isi implineste de mai bine de 1 an, un vis mai vechi. O data cu lansarea atelierelor MiniArtShow se simte plina de energie pozitiva si a capatat ceva din entuziasmul copiilor cu care lucreaza.

       MiniArtShow este un proiect de suflet al actritei, pentru care isi dedica o mare parte din energie si timp. Noutatea atelierelor este data de faptul ca acestea combina, teatrul cu creativitatea si jocul, iar in final copii ajung sa fie educati prin joaca.

       “In proiectele mele in care am mai lucrat cu copii am observat ca atunci cand lucrezi cu ei la o poveste sau la o mica improvizatie, acestia devin inventivi, se deschid si astfel prin poveste si joc reusesti sa-i faci sa se exprime. Asa le descoperi personalitatea, inventivitatea, imaginatia si apoi prin altfel de jocuri mergi mai departe si le dezvolti si valorifici aceste calitati native ale lor. Proiectul MiniArtShow s-a nascut in martie anul trecut din dorinta de a face ceva nou pentru cei mici. Imi place foarte mult sa lucrez cu si pentru copii, probabil ca totul vine din faptul ca de mai bine de 12 ani, inca de cand eram studenta, sunt in preajma lor in mare parte a timpului, deci a venit cumva natural aceasta idee, de a face ceva nou pentru ei.”, a declarat actrita Ioana Ginghina.

      Ioana si-a obisnuit “micul” public cu noutati care mai de care mai atractive si chiar in acest week-end va lansa un nou atelier “Scoala Ursilor”, inspirat din cartea cu acelasi nume, scrisa de japoneza Hiroyuki Aihara ?i ilustrata de Nami Adachi.

Atelierul este dedicat copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani, acestia putand sa se inscrie si alaturi de parinti.

     La finalul atelierului totii copii au sansa sa plece acasa cu o amintire, acestia ajutati de parinti isi vor construi propriul urs. Durata atelierului este de aproximativ o ora, iar costul este de 50 de lei pentru un copil (adulti nu platesc). Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina de Facebook MiniArtShow sau site-ul oficial www.miniartshow.ro.

      Atelierele MiniArtShow se adreseaza si copiilor cu varste mai mici de 0-3 ani. In cadrul acestor spectacole sunt reproduse povesti celebre precum: “Cenusareasa”, “Micul Print”, “Fructe si legume de Oscar”, “Lumea lui Zumzarel”, “Fluturi si omizi”, “Muzica si jocul”.

Text: Andreea Popescu