Au apărut primele fotografii cu fetiţa Ginei şi a lui Bogdan Vlădău

Proaspeţii părinţi, Gina Chirilă şi Bogdan Vlădău ne-au făcut cunoştinţă cu fetiţa lor născută acum o lună şi jumătate.

Însă după postarea fotografiilor, internauţii au rămas surprinşi de cât de bine s-a recuperat şi de cât de repede a slăbit tânăra mămică. Pe Gina nu doar genetica o ajută să arate atât de bine, ci şi o centură postanatală pe care o poartă pentru a-i subţia mai tare talia.

Dacă şi tu ai trecut de curând printr-o sarcină, pentru a scăpa mai repede de vergeturi, foloseşte, inclusiv pe perioada alăptării, tratamentul şoc Stretch Marks, format din cremă şi fiole.

Sarcina Ginei Chirilă

La începutul anului, Gina a anunţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că ea şi Bogdan vor deveni părinţi. În primele luni de graviditate, vedeta s-a simţit rău, motiv pentru care modelul a trebuit să se retragă din competiţia “Bravo, ai stil! Celebrities”. Din trimestrul al doilea de sarcină, însă, blondina a început să se simtă mai bine.

Gina Chirilă, în vârstă de 25 de ani, şi Bogdan Vlădău, în vârstă de 40 de ani, sunt de şase ani împreună şi de doi ani formează o familie cu acte în regulă.

Text: Bettina Cristea

Photo: DeMamici.ro

iulie 10th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate