Aurelian Temisan: „Devii barbat doar atunci cand iti asumi responsabilitatea unei familii”

Aurelian-Temisan-Devii-barbat-doar-atunci-cnd-iti-asumi-reponsabilitatea-unei-familiiIn afara de muzica, Aurelian Temisan a obtinut succesul si in afaceri, in teatru (a jucat chiar alaturi de sotia sa, actrita Monica Davidescu) si televiziune (colaboreaza cu Prima TV si cu TV Neptun Constanta). Cel mai mare succes al carismaticului interpret este insa fiica lui de 4 luni, Dora Maria.

 

Ai o relatie care si-a dovedit in timp stabilitatea si puterea. Cum se obtine acest lucru?

Cu incredere.

 

Si pentru ca tot vorbim de relatiile de lunga durata, poate fi evitata monotonia in cuplu?

Cine are timp de monotonie? La cat de repede alearga orele una dupa alta, poate ca putina monotonie nu face decat sa dea caldura  relatiei.

 

Anuleaza maturizarea jocul si copilaria interioara? Este jocul sinonim cu imaturitatea?

Daca nu-ti asumi responsabilitati si in locul unei slujbe, al unei familii,  te joci cu trenuletul toata ziua,  poti parea imatur si chiar retard. Dar daca iti pastrezi latura ludica si  stii cand sa te joci, cum sa te joci si pe cine sa implici, atunci maturitatea nu ti se va mai parea atat de trista si anosta.

 

Cum te-ai descrie pe tine copil, adolescent, apoi barbat?

Am fost un baiat lenes, dar foarte inventiv. Am devenit un adolescent curios si apoi un barbat indraznet.

 

Ce il face pe un barbat sa fie barbat si nu doar un baiat trecut prin viata?

O familie pe care si-o asuma, o iubeste, o intretine, o creste cu responsabilitate, incredere si suflet.

 

In acelasi stil, ce o face pe o femeie sa fie femeie si nu doar o fetita care a acumulat niste ani? Ce  defineste feminitatea?

Tot familia e raspunsul meu. O femeie isi implineste menirea aducand pe lume o alta fiinta, prin sensibilitatea  cu care isi inconjoara familia si credinta cu care si-o apara.

 

Consideri ca barbatii au o problema in stabilirea unor apropieri autentice sau sunt doar mai rezervati la nivel declarativ?

Poate ca barbatii spun mai greu  „cele doua cuvinte” despre care canta Dan Teodorescu. Dar daca nu le spun, nu inseamna ca nu sunt patrunsi de sentiment. Poate sunt doar mai speriati uneori…

Temisan

Cum modifica un copil dinamica unui cuplu?

O imbunatateste.

 

Care sunt principalele valori pe care vrei, ca tata, sa le transmiti fiicei tale?

Sa diferentieze binele de rau, sa invete ca raul poate invinge doar daca oamenii buni nu fac nimic si sa se plaseze printre cei buni.

 

Cum ai primit propunerea de a te implica in proiectul „Miss fata de la tara”, difuzat de Prima Tv?

Emisiunea mi-a captat atentia  si interesul si am plecat cu echipa la vanatoare de fete frumoase, indraznete, destepte prin comunele Banatului. Nu va speriati, nu facem nimic indecent, pur si simplu dam o sansa de afirmare in lumea modei, lumea artistica, unor fete de la tara.

 

Cum ti se par frumusetile patriei din postura de „vanator de talente”?

Am intalnit parinti intelegatori , unii mai reticenti, altii mai drastici, dar care, pana la urma, au ajuns la concluzia ca emisiunea este una care chiar doreste sa descopere noi talente si sa dea o sansa tuturor. Sunt fete frumoase in tara asta si mai sunt inca multe fete curate in gandire, care pun pe primul plan scoala, examenele, cariera, munca si abia apoi se gandesc la oportunitatile pe care ti le poate oferi castigarea unui astfel de concurs.

 

Intrebari: Iulia Fratila si Irina Chelarescu