Aylin a lansat albumul pop-jazz “Cloud”

DSC 2904Saptamana trecuta, in cadrul unui eveniment organizat la Palatul Ghika din capitala, Aylin a lansat primul album pop-jazz, “Cloud”. Peste 600 de persoane prezente la eveniment, prieteni, jurnalisti si persoane publice, au ascultat in cadrul concertului pe care artista l-a sustinut alaturi de trupa ei, The Lucky Charms, toate piesele de pe noul album.

Concertul a durat aproape o ora, iar invitatul-surpriza al serii a fost chiar Vicky Red, cel cu care Aylin a interpretat piesa “Better”, o colaborare dintre cei doi. Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa vada ce inseamna formula de show pe care tanara cantareata o propune, 4 instrumentisti si muzica 100% live.

Dupa perioada Pops, Aylin a adunat in jurul sau instrumentisti de jazz si a inceput sa cante standarde de jazz, romante frantuzesti sau romanesti, reinterpretari de piese turcesti, prin cluburi de jazz din tara. In 2012, s-a hotarat sa-si faca propriul album de muzica jazz-pop, cu piese compuse special pentru ea de catre Bazooka si Christie de la Moonlight Breakfast, Alex Burcea de la Mandinga, Elena Morosanu si Ciprenko. Primul single de pe album, “Cloud”, a fost lansat in noiembrie 2012, impreuna cu un videoclip semnat de Razvan Marinescu. Al doilea single de pe album, “Chemistry”, beneficiaza de un videoclip proaspat lansat pe 1 aprilie. 

Text: Ruxandra Raica