Aylin sustine campania „Romania, tara inimilor mari!”

Poza Aylin„In C.V.-ul imaginar al oricarui roman sta scris «stiu sa si gatesc»”. Cine altcineva ar fi putut vorbi mai bine despre mancarea romaneasca daca nu frumoasa Aylin, turcoaica cu ochi migdalati, care s-a alaturat campaniei „Romania, tara inimilor mari!”, campanie initiata de televiziunea online Sensotv.ro si sustinuta de Farmaciile Catena si revista Tonica. Sarmalutele, mamaliguta cu branza, ciorba de burta, borsul de peste, racitura, cozonacul, pasca, galustele cu prune sunt toate specialitati, preparate minunat de romancele noastre, recunoscute pentru calitatea lor de a fi atat femei de cariera, cat si femei de casa.

Sustinem din tot sufletul adevaratele valori romanesti, iar imaginea pe care Romania si-a creat-o in afara tarii este deseori eronata. Eu n-am vazut strain care sa spuna ca mancarea romaneasca nu e buna,  si pe buna dreptate, aromele si gusturile noastre sunt deosebite.

Eu zic ca lumea ar trebui sa afle mai multe despre noi, despre traditiile frumoase pe care le avem de Craciun si Paste, despre cat de importanta este masa de duminica in familie, despre pasiunea cu care gatim si despre tot sufletul pe care-l punem in mancare. Romania… o tara cu respect si traditie. Urmareste-o pe Aylin aici 

 

Text: Ruxandra Raica