Azi necunoscuti, maine iubiti. Cum ne apropie site-urile de socializare

relatii pe siteuri de socializareRetelele de socializare, de multe ori, au fost de ajutor, indiferent de situatie, aliatul perfect in cazul unei iubiri virtuale, timiditatea putand fi invinsa prin intermediul monitorului. Iubirea virtuala e o iubire platonica ce depaseste aceste granite doar daca ambii participanti la idila devin principalii protagonisti in propriul film. Nu au fost putine cazurile in care doi oameni s-au cunoscut pe internet, au decis sa se intalneasca si relatia lor s-a desfasurat in cel mai frumos mod.  • Sa ai incredere intr-o persoana pe care ai cunoscut-o pe internet?

Ok… un simplu add friend schimba intreaga situatie, acum sunteti prieteni pe Facebook, iar mai devreme sau mai tarziu unul dintre voi va trebui sa faca primul pas spre a porni o conversatie si poate o viitoare idila. Nimic complicat pana aici… si ajungeti sa vorbiti!

Cuvinte frumoase, complimente, glume, gesturi ce dau de gol un inceput de atractie intelectuala, dar si fizica prin intermediul fotografiilor postate. Discutia se termina dupa prima seara, amandoi mergeti la culcare si mai mult ca sigur unul dintre voi se gandeste: „Hmm, vorbeste frumos, oare maine mai vorbim?”

In fine, trecand peste asta, chiar daca a doua zi astepti un mesaj, el nu vine, dar cu toate astea bulina verde arata ca e online si ultimele postari arata ca e si activ pe aceasta retea. Acum probabil se asteapta din nou un al doilea pas, nu conteaza care dintre ei il face, ci e important sa se faca. Aceeasi conversatie placuta ce se lungeste iar cateva ore. Schimbul de numere de telefon e deja inevitabil, intr-un mod mai timid sau nu, se face si el. Acum, totul e mult mai simplu, e inca un atu pentru o posibila intalnire. De aici totul e simplu, urmatoarele conversatii sunt deja cu gandul de a va vedea si face to face; de vorbit ati vorbit destul si se pare ca v-a si placut.

  • Si ce faci, te vezi cu el?

Ei bine, da! Prima intalnire, de regula, este si cea mai stanjenitoare, chiar daca in spatele monitorului aveai mai mult tupeu, cand ati ajuns la punctul culminant, in general va blocati. Asta nu e obligatoriu in toate cazurile, dar cu toate astea se mai si intampla. Intalnirea decurge perfect si iti dai seama ca persoana ce ti-a vorbit ore in sir ascunsa in spatele unei retele de socializare are ceva ce te fascineaza fara prea mult efort. Sunt relatii frumoase ce au inceput pe internet si au avut viata lunga, dar si cazuri in care sarmul din fotografii nu a fost suficient. Daca, de multe ori, esti reticent in ceea ce priveste o persoana noua in viata ta, macar de cateva ori sau cel putin o data e bine sa iti dezvolti doza de nebunie si sa iti dai frau liber trairilor.

Uneori, nimic nu e intamplator si deciziile de moment se dovedesc a fi si cele mai bune!

Deja lucrurile evolueaza si „relatia” devine din ce in ce mai frumoasa. Chiar daca, la inceput, toate relatiile sunt frumoase, cu fluturasi aparuti in peisaj, tu tinzi sa crezi ca esti exceptia ce intareste regula si relatia ta e cea mai speciala.

Deci, spor la treaba in implinirea micilor fantezii virtuale!

 

Text: Camelia Maria Diaconu