Balanta si zodiile cu care se potriveste ea

balanta-si-celelalte-zodiiDe ce iubim Balantele? Elegante, rafinate si manierate, Balantele sunt obisnuite sa faca pe planul tuturor, asa ca se vor complace in diverse compromisuri. Vor chibzui orice miscare de 100 de ori, in cautarea lor de a gasi echilibrul, iar rareori vor gasi puterea de sine sa renunte la un vis.

Balanta cu Berbec: Nu are cum sa fie armonie! Iar pana nu pricep asta, nu au cum sa isi construiasca o relatie solida.

Balanta cu Taur: Guvernate de Venus, ambele zodii sunt in cautarea echilibrului si armoniei. Ramane de vazut daca le vor gasi impreuna.

Balanta cu Gemeni: Ambii sunt plini de farmec si avizi de atentie. Fiind semne de aer, se pot contra deseori, din motive nesemnificative.

Balanta cu Rac: Ori se vor uni, ori se vor zdrobi. Nu exista cale de mijloc.

Balanta cu Leu: Pot straluci impreuna pe scara sociala, atata timp cat nu-si fura unul altuia din stralucire. Un duo dinamic, menit sa straluceasca pentru totdeauna.

Balanta cu Fecioara: Fecioara isi va dori intotdeauna sa schimbe Balanta, sa o faca o persoana mai buna, Balanta, insa, nu-si doreste sa fie schimbata. De aici o sa apara tensiunile.

Balanta cu Balanta: Fericire! Nu mai au nevoie de nimeni si de nimic altceva!

Balanta cu Scorpion: Diferentele lor sunt complementare. Se atrag, dar nu se potrivesc. Sunt mai buni ca prieteni, decat ca iubiti.

Balanta cu Sagetator: Sagetatorul are calitati pe care Balanta si le-a dorit dintotdeauna. Este calm, stapan pe sine, sigur si independent. Daca o invata si pe Balanta sa fie la fel, vor straluci impreuna!

Balanta cu Capricorn: Trebuie sa invete sa ia, dar si sa daruiasca, impreuna. Ambii sunt obisnuiti doar sa ia, fara sa ofere nimic la schimb.

Balanta cu Varsator: Vorbesc aceeasi limba. Sunt facuti sa fie coechipieri. Daca se iubesc, sunt invincibili!

Balanta cu Pesti: Facuti sa fie prieteni, deseori unul dintre ei se va indragosti iremediabil de celalalt. Se vor descurca pana la urma!

Text: Alina Lupa