Banderas s-a vindecat de COVID-19 şi pregăteşte un musical

Luna trecută, Antonio Banderas a fost testat pozitiv cu COVID-19, chiar de ziua sa (vezi AICI). Actorul spaniol, însă, şi-a revenit rapid şi promite realizarea unui musical cât mai curând.  

Antonio Banderas a reapărut în public pe 27 august la Festivalul de Film din Malaga, după 21 de zile de convalescenţă. Actorul a declarat într-o conferinţă de presă că „se simte bine” şi că „a avut noroc”. Starul spaniol a dezvăluit că are „chef de muncă” şi că se pregăteşte de reluarea proiectelor. El trebuie să-şi continue filmările alături de Penelope Cruz şi Oscar Martinez pentru “Competencia oficial”.

Banderas îşi foloseşte timpul liber pentru pregătirea noului musical „de anvergură”, cum l-a numit chiar el, al cărui titlu nu a dorit să-l dezvăluie. A declarat, însă, că musicalul este un punct de reper al scenei americane şi că îl va realiza cu ajutorul aceleaşi echipe cu care a lucrat la spectacolul „A Chorus Line”.

Noul spectacol se va juca la Teatro del Soho din oraşul său natal, Malaga, începând cu toamna lui 2021, speră actorul…

septembrie 2nd, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate