Banderas şi-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare în carantină

Actorul Antonio Banderas a primit cel mai trist cadou la aniversarea sa. A primit vestea că are COVID-19. Drept urmare, ieri, de ziua lui, a anunţat pe contul său de Instagram că va sta în carantină în perioada următoare.

„Vreau să fac public că azi, 10 august, mă văd obligat să sărbătoresc împlinirea a 60 de ani în carantină, pentru că am fost diagnosticat cu Covid-19”, a scris actorul pe contul său, la care a adăugat o fotografie de când era mic.

https://www.instagram.com/p/CDtWLIGKsje/

Banderas a mai spus că se simte bine şi că este doar un pic obosit, dar că are încredere că se va recupera repede. „Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”, a mai adăugat el.Despre Antonio Banderas

José Antonio Domínguez Banderas, cunoscut mai mult ca Antonio Banderas, este un actor, regizor, producător, dansator și cântăreț spaniol, care a jucat în filme foarte cunoscute precum Desperado, Evita, Interviu cu un vampir, Philadelphia, Masca lui Zorro și seria Shrek. La decernarea premiilor Oscar din acest an, actorul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru rolul său din filmul “Pain and Glory”.

Text: Bettina Cristea