Banderas şi-a sărbătorit cea de-a 60-a aniversare în carantină

Actorul Antonio Banderas a primit cel mai trist cadou la aniversarea sa. A primit vestea că are COVID-19. Drept urmare, ieri, de ziua lui, a anunţat pe contul său de Instagram că va sta în carantină în perioada următoare.

„Vreau să fac public că azi, 10 august, mă văd obligat să sărbătoresc împlinirea a 60 de ani în carantină, pentru că am fost diagnosticat cu Covid-19”, a scris actorul pe contul său, la care a adăugat o fotografie de când era mic.

View this post on Instagram

Un saludo a todos. Quiero hacer público que hoy, 10 de Agosto, me veo obligado a celebrar mi 60 cumpleaños siguiendo cuarentena al haber dado positivo de la enfermedad COVID-19, causada por el coronavirus. Me gustaría añadir que me encuentro relativamente bien, solo un poco más cansado de lo habitual y confiado en recuperarme lo antes posible siguiendo las indicaciones médicas que espero me permitan superar el proceso infeccioso que sufro y que a tantas personas está afectando alrededor del planeta. Aprovecharé este aislamiento para leer, escribir, descansar y seguir haciendo planes para comenzar a darle significado a mis recién estrenados 60 años a los cuales llego cargado de ganas y de ilusión. Un fuerte abrazo a todos. Antonio Banderas.

A post shared by Antonio Banderas (@antoniobanderasoficial) on

Banderas a mai spus că se simte bine şi că este doar un pic obosit, dar că are încredere că se va recupera repede. „Voi profita de această izolare pentru a citi, scrie, odihni şi continuând să fac planuri pentru a începe să dau sens celor 60 de ani pe care îi duc încărcaţi cu dorinţă şi speranţă”, a mai adăugat el.

Despre Antonio Banderas

José Antonio Domínguez Banderas, cunoscut mai mult ca Antonio Banderas, este un actor, regizor, producător, dansator și cântăreț spaniol, care a jucat în filme foarte cunoscute precum Desperado, Evita, Interviu cu un vampir, Philadelphia, Masca lui Zorro și seria Shrek. La decernarea premiilor Oscar din acest an, actorul a fost nominalizat la categoria Cel mai bun actor pentru rolul său din filmul “Pain and Glory”.

Text: Bettina Cristea

august 11th, 2020 by Cristea Bettina

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate