Benedict Cumberbatch crede că a fost „pacientul zero” al COVID-19

Cunoscutul actor englez Benedict Cumberbatch se teme că el ar fi putut fi cel care a răspândit coronavirusul în întreaga lume. De ce?

Vedeta din „Avengers” a fost foarte bolnavă pe la sfârșitul anului 2019, după ce a zburat în Africa de Sud, și acum își face griji că a ajutat la răspândirea coronavirusului în întreaga lume, înainte de a fi confirmate primele cazuri.

Povestind celor de la independent.co.uk, actorul a spus că: „Am fost foarte bolnav. Iar în momentul în care au explodat aceste informații legate de COVID-19, în noul an, îmi spuneam, oh, Doamne, oare eu am fost pacientul zero care a declanșat toate astea? Am fost extrem de bolnav – dar mi s-a spus că făcusem pneumonie”.

Anterior acestor dezvăluiri, Benedict a spus că a donat 23.600 de dolari pentru achizițonarea unor costume speciale pentru cadrele medicale, care se ocupă de pacienții cu COVID-19. Actorul a făcut donația în timp ce se afla în Noua Zeelandă. El a luat legătura cu croitorul Emma Willis, după ce aceasta și-a lansat inițiativa Style For Surgeons, în luna aprilie a anului trecut.

Cumberbatch se afla în Noua Zeelandă pentru filmarea filmului „Puterea câinelui”, alături de producătoarea Jane Campion, când țara a intrat în carantină, în martie anul trecut.Despre actorul Benedict Cumberbatch 

Benedict Timothy Carlton Cumberbatch, în vârstă de 44 de ani, este un actor de teatru, radio, film, televiziune și producător englez. El a devenit cunoscut pentru rolul lui Alan Turing din “The Imitation Game”, pentru care a fost nominalizat la Premiile Oscar, Globul de Aur, BAFTA și altele, la categoria “Cel mai bun actor”.

Un alt rol remarcabil este cel de Sherlock Holmes, din seria Sherlock, sau cel al lui Stephen Strange, în filmul Marvel “Doctor Strange” și „Avengers”.

Text: Bettin Cristea