Întâlnire pe pandemie. Da ori ba?

A trecut deja mai bine de jumătate de an de la debutul pandemiei de Covid-19 și nu avem vreo certitudine că se va sfârși prea curând. Dacă ești solo și ai plănuit să rămâi așa până la finalul acestei crize, ar trebui să te mai gândești.

Din fericire pentru cei singuri, cu tehnologie și creativitate, poți întâlni pe cineva și puteți petrece timp de calitate împreună.

Iată câteva sfaturi pentru a rămâne în siguranță:Începe cu întâlniri virtuale

Pentru majoritatea dintre noi, „prima întâlnire” este un eveniment care se ține fie prin apel pe telefon, fie prin video call. În acest mod poți afla mai multe despre personalitatea celui de la capătul celălalt al firului. Dacă vă plăceți reciproc, păstrați distanța socială și purtați mască, se poate să ieșiți la o plimbare în parc, de exemplu, pentru a vă cunoaște în viața reală.

Plănuiești o întâlnire virtuală? Încearcă aceste idee pentru a te ajuta să vă cunoașteți mai bine și să întăriți relația

  • stai lângă o fereastră bine luminată pentru o conversație video
  • scoate laptopul afară pentru o schimbare de peisaj
  • comandă mâncare de la același restaurant și mâncați împreună prin chat video
  • vizionați filme simultan în locații separate, vorbind la telefon
  • jucați împreună jocuri online

Cum să progresezi la întâlnirile în persoană

Când sunteți gata să vă întâlniți, vorbiți mai întâi despre părerile voastre față de distanțarea socială și măsurile de prevenire a răspândiri virusului, asigurându-vă că vă simțiți amândoi confortabili. Întâlniți-vă în aer liber, purtând măști de protecție și rămânând la o distanță sigură, dar nu prea mare, și chiar dacă ești înclinată să te duci fără mască pentru a-ți arăta zâmbetul, nu o face.

Multe dintre locurile de întâlnire convenționale nu sunt disponibile sau foarte limitate în timpul pandemiei, dar fiți creativi: mergeți pe jos, mergeți cu bicicleta sau vizitați împreună un parc frumos. Serviți o masă în curtea din spate sau mergeți la un restaurant în aer liber.

Decide când să devii intim fizic

În cele din urmă, poate vei dori să vă țineți de mână, să vă sărutați și poate chiar să faceți sex. Înainte de a face asta, asigură-te că sunteți amândoi pregătiți pentru pasul următor, care este mai riscant ca de obicei, în timpul pandemiei. Vorbiți deschis despre obiceiurile și preocupările voastre atunci când vinde vorba de măsurile de siguranță și distanțare socială.

Text: Iulia Mirică