Ilinca Obădescu: „Putem să facem mai mult decât credem!”

Ilinca Obădescu pe care o știm cu toții de pe ecranul televiziunii Kanal D. Frumoasă șatenă prezintă Știrile Kanal D de luni până vineri, dar și emisiunea „Ce faci în weekend”, transmisă în cadrul acestora.

Ilinca ne-a povestit cum face față pandemiei de coronavirus, ce îi lipsește cel mai mult, dar și alte detalii interesante pe care le poți descoperi în interviul de mai jos.

  1. Pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere și ne-a pus viețile pe pauză… Pe tine cum te-a prins?

Aparent ne-a pus viețile pe pauză, dar din viața mea s-a mai scurs un an pe care nimeni nu o sa mi-l dea înapoi.  In cazul meu, pandemia a venit după cel mai greu moment al vieții mele : cel in care am pierdut-o pe mama mea.

  1. În ce fel ți s-a schimbat viața în timpul pandemiei? Cum faci față restricțiilor?

Iau fiecare zi așa cum este, cu fiecare restricție care trebuie respectată, pentru binele nostru și al celor din jur. Am încercat sa nu mă păcălesc singură, să accept că suntem într-o perioada grea și să mă bucur de fiecare lucru  mic și bun care mi se întâmpla.

  1. Spune-ne ce faci în timpul liber, când ești obligată să stai în casă. Cum alungi plictiseala? Ți-ai descoperit vreo pasiune nouă? Te-ai apucat de gătit, de pictat?

Muncind destul de mult nu am reușit sa mă plictisesc.  Mi-au făcut foarte bine și plecările prin tara, pentru filmările dedicate rubricii “Ce faci in weekend”.  În ceea ace privește gătitul,  găteam și înainte, poate acum am învățat sa gătesc mult mai sănătos. De pictat, am pictat pereții casei. Anul trecut am zugrăvit singurăJ. Sincer, a fost o adevărată provocare, este mai greu decât pare!

  1. Deși cei mai mulți dintre noi ne-am autoizolat, tu mergi în continuare la job. Cum te protejezi atât pe tine, cât și pe cei din jurul tău?

Spirt, masca, distanțare și multă atenție.

  1. De când cu toate restricții, pentru noi, ritualurile de frumusețe au devenit o problemă… Cum te descurci în privința asta? Îți aranjezi părul, îți faci manichiura, te machiezi și singură înainte de a intra în direct?

Mă machiam singură și înainte de pandemie, de hairstyling, de asemenea,  știu să mă ocup și singură. În starea de urgență am învățat să îmi fac manichiura singură. Si am mai învățat un lucru foarte important: putem să facem mai mult decât credem. Și alt lucru și mai important care se potrivește foarte bine acestei întrebări: nu trebuie să fiu perfectă.

  1. Ce îți lipsește cel mai mult în această perioadă?

Să îl îmbrățișez pe tata.

  1. În încheiere, aș vrea să știu care va fi primul lucru pe care îl vei face după ce se va încheia pandemia de coronavirus.

Pandemia mi-a influențat foarte mult și subiectele pe care aleg sa le filmez pentru “Ce faci în weekend?”, emisiunea din cadrul Kanal D, difuzată în fiecare joi. În aceasta perioadă sunt limitată de restricții să fac doar anumite activități care, bineînțeles, respectă distanțarea socială. Când se va încheia pandemia abia aștept sa merg pe teren fără griji, doar cu plăcerea de a îndeplini o nouă provocare.

Skin Republic Mască de față tip șervețel cu infuzie de Colagen este o mască-șervețel din bumbac, cu găuri pentru ochi, nas și gură, îmbibată cu un ser special pe bază de colagen, elastină, și vitamina E, pentru o piele mai fermă și mai tânără. 

Text: Iulia Mirică

Foto: PR