Bar Rafaeli: „La un barbat ma atrage dantura”

1296481741_C1E0F020D0E0F4E0FDEBE8Bar Rafaeli spune ca cel mai mult la un barbat o atrage zambetul, de fapt dantura ingrijita, dintii albi si frumosi. „Dintii sunt primul lucru pe care il observ la un barbat. Cu posibilitatile care exista in ziua de azi, nu inteleg de ce oamenii aleg sa nu isi rezolve problemele danturii”, a declarat vedeta. Supermodelul afirma ca, pentru ea, dantura unui barbat este deosebit de importanta.

Bar mai spune ca nu este prea incantata de atitudinea pe care o au in general barbatii: „Zilele trecute eram in aeroport si am surprins un baiat dragut care m-a observat si el. Insa, in loc sa vina la mine, a lasat capul in jos si a inceput sa tasteze pe telefon, vrand sa para ca nu m-ar fi vazut. Daca ar fi fost o persoana cool, ar fi trebuit sa vina si stea de vorba cu mine”, a mai completat frumoasa vedeta.

Oricum ar fi, modelul admite ca este foarte rar invitata sa iasa, insa crede ca acest lucru se datoreaza faptului ca este mai tot timpul plecata si nu are nicio sansa sa cunoasca barbati care nu au o familie.

 

Text: Ruxandra Raica