Barbatii care au relatii cu femei slabe, mai putin predispusi la disfunctiile erectile

Barbatii care au relatii cu femei slabe, mai putin predispusi la disfunctiile erectileFemeile si-au dorit dintotdeauna sa aiba o talie de viespe. Ei bine, de curand, cercetatorii scotieni de la Universitatea de Vest din Scotia au realizat un studiu si au dezvaluit ca partenerii femeilor cu o talie subtirica prezinta un risc mult mai mic de a suferi disfunctii erectile. Acest lucru se datoreaza faptului ca barbatii se simt mai atrasi din punct de vedere sexual de femeile slabe.

Oamenii sunt programati sa asocieze problemele de sanatate persoanelor supraponderale. Cu ajutorul unor chestionare completate de catre 700 de barbati cu varste intre 35 si 65 de ani s-a ajuns la concluzia ca exista intr-adevar acest „efect al taliei”. Atunci cand grasimea abdominala este prezenta in jurul taliei, scade libidoul.

Explicatia ar fi aceea ca femeile slabe sunt mai atractive din punct de vedere sexual, deci intretin relatii sexuale mai frecvent, sunt mai satisfacuti. Vestea buna pentru femei este ca exista si reversul medaliei. Cu cat un barbat este mai „rotund” in jurul taliei, cu atat scade gradul de satisfactie sexuala.

 

Text: Ruxandra Raica

ianuarie 21st, 2013 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate