Barbatul perfect? NU EXISTA, fetelor!

-0a0a0a085033Din pacate pentru noi, femeile, s-a dovedit stiintific faptul ca “Mr. Perfect” nu exista, iar asta nu o spun eu, ci cercetatorii britanici ai companiei Remington.  Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.000 de femei, care au fost chestionate in cadrul acestuia si niciuna nu a gasit barbatul perfect.  Majoritatea femeilor au declarat ca, daca ar fi sa-si evalueze partenerii in procente, acestia ar fi cam 69% perfecti.

25% dintre femeile chestionate considera ca barbatul perfect nu exista.

 

75% au declarat ca nu au de gand sa-l caute pe “Mr. Perfect” toata viata si ca se multumesc cu ce au.

 

Barbatii nu sunt considerati perfecti din cauza greselilor pe care le fac, atat in compania unei femei, cat si intr-o relatie. Printre cele mai frecvente greseli pe care le fac barbatii se numara faptul ca nu agreeaza familia partenerelor, critica felul in care conduc, nu inchid usa la baie si lasa mizerie in urma, se consuma prea mult atunci cand echipa de fotbal favorita pierde, nu le pasa de aspectul lor fizic si sforaie.

 

Dincolo de toate aceste aspecte neplacute (aici ma refer strict la barbati), daca reusiti sa va faceti partenera sa rada si sa se simta in siguranta cu voi, atunci aceste aspecte pot fi trecute cu vederea.

 

O treime din femei pot tolera faptul ca partenerii lor se uita prea mult la emisiuni sportive, atat timp cat stiu sa le asculte in situatii cu adevarat importante, dat fiind ca una din 5 femei este convinsa ca partenerul ei nu o asculta cu adevarat si din placere.

 

De asemenea, mai observam ca barbatii care nu se barbieresc des sau cei care folosesc periutele de dinti ale partenerelor scad mult in ochii femeilor.

 

Partea pozitiva a acestui studiu este ca 35% dintre femei au declarat ca personalitatea partenerului poate face sexul mai frumos.

 

Pentru noi, femeile, s-a dat verdictul, insa mai ramane o intrebare care ma macina: Oare barbatii cred, de fapt, ca exista femeia perfecta?

 

Text: Andreea Popescu