Barbra Streisand revine in cinematografie, insa fara succes

barbra-streisandBarbra Streisand s-a hotarat sa revina in lumea cinematografiei dupa o absenta de peste 16 ani, insa fara noroc. Conform cotidienelor americane, actrita isi doreste sa regizeze un film, dar nu a reusit inca sa stranga banii pentru a-l realiza.

Filmul pe care Barbra doreste sa il realizeze se numeste “Skinny and Cat” si spune povestea de dragoste a scriitorului Erskine Caldwell si a sotiei lui, Margaret Bourke-White, care este fotografa. Chiar daca se stie deja cine va juca in rolurile principale, respectiv Colin Firth si Cate Blanchett, producatorii nu au reusit sa stranga toti banii de care au nevoie pentru realizarea filmului.

Streisand si-a exprimat neincrederea in atingerea bugetului alocat filmului saptamana trecuta, la emisiunea “Los Angeles Times”, spunand: “Hollywoodul s-a schimbat atat de mult. Filmul meu spune doar o poveste fascinanta si are un subiect foarte relevant pentru timpurile prezente. Speram in continuare ca se vor rezolva aceste probleme financiare.”

Filmul ar putea deveni al doilea proiect regizoral pentru Barbra Streisand dupa “The Mirror Has Two Faces” din 1996.

 

Text: Andreea Popescu