Barfe si secrete… cu si despre vedete

Persoanele publice, indeosebi vedetele, sunt supuse, cu sau fara voia lor, comentariilor, adesea negative si rautacioase, la adresa lor. De cele mai multe ori dreptul la intimitate este incalcat si viata privata ajunge subiect de scandal in presa scrisa sau la televizor. Astfel, orice zvon devine stire si orice secret scos la iveala ajunge barfit in toate tabloidele si emisiunile de profil. Noi le-am dat dreptul la replica si, totodata, le-am invitat sa-si scrie singure o stire despre viata lor.



Tonica Tv: Care a fost cel mai neadevarat lucru care s-a scris in presa despre tine si care te-a deranjat cel mai tare?

Ellie White, artist: “Mai demult, pe vremea cand eram cu baietii, s-a scris cum ca as fi fost insarcinata, ceea ce nu era adevarat. Probabil nu m-ar fi deranjat asa de tare daca era adevarat, adica chiar mi-as fi dorit sa fie adevarat.”

Alexandra Badoi, prezentator tv: “S-a scris la un moment dat cum ca nu as fi naturala 100% si ca mi-as fi facut operatii estetice, ceea ce nu este adevarat. Nu mi-am facut niciodata operatii estetice.”

Calin Goia, artist trupa Voltaj: “A fost scris mai demult un articol care spunea ca eu, la Focsani, am cerut 20 de lei pe autograf, adica am cerut bani pe autograf, ceea ce m-a deranjat foarte tare si am cerut dreptul la replica. Mi l-au oferit, si-au cerut scuze, dar nu au publicat nimic din ce am zis eu ulterior.”

Raluka, artist: “Acum cateva zile s-a scris cum ca eu as avea o relatie cu Ilie Dumitrescu si nu exista asa ceva. Nu pot sa spun ca suntem prieteni pentru ca nu ne sunam la 2 noaptea sa ne povestim, dar ne cunoastem, ne salutam si este de seama cu tatal meu sau poate chiar mai in varsta. Nu as putea face asa ceva!”

Cornel Ilie, artist trupa Vunk: “S-a scris despre mine, in repetate randuri, ca sunt misogin si asta este total neadevarat!”

Tonica Tv: Daca tu singur ai scrie o stire despre tine, care ar titlul acesteia?

Cornel Ilie, artist trupa Vunk: “Cornel Ilie a venit la aceasta petrecere cu o frunza in piept!”

Alexandra Ungureanu, artist: “Alexandra Ungureanu s-a maritat! Cred ca asta si-ar dori sa auda toata familia, prietenii si vecinele mele cu care ma intalnesc mereu la biserica, insa nu se va intampla prea curand.”

Oana Roman, prezentator tv: “Oana Roman este cea mai fericita femeie din lume cu noua sa familie!”

Maria Marinescu, designer vestimentar: “Maria Marinescu a creat o rochie pentru coperta Vogue America!”

Amalia Nastase, femeie de afaceri: “Soc! Soc! Soc! Amalia Nastase este normala!”

Claudia Pavel, artist: “Claudia Pavel reloaded: Here we go again!”

Tonica Tv: Spune-ne un lucru pe care nu-l stim despre tine!

Oana Ionita, coregraf si prezentator tv: “Poate nu stiti ca eu sunt bruneta de fapt!”

Annes, artist: “Imi place sa citesc foarte mult. Ultima carte pe care am citit-o a fost Octavian Paler- Autoportret intr-o oglinda sparta.”

Ilinca Vandici, prezentatoare tv: “Va spun un secret: eu ma machiez si ma aranjz singura!”

Geanina Ilies, prezentator tv: “Eu port, de fapt, ochelari!”

Alexandra Badoi, prezentator tv: “Pai stiti ca eu cant… Stiti ca mai am o sora cu care, atunci cand eram mici, semanam foarte mult si lumea ne spunea ca suntem gemene?! Asta nu stiati!”

Ellie White, artist: “Imi doresc 3 copii! Suntem la primul, lucram la al doilea si sper sa vina si al treilea! Si imi doresc sa ma casotoresc, dar inca nu s-a intamplat!”

Jorje, prezentator tv: “Eu imi spal singur chiuveta la baie!”

Gabriel Maga, artist trupa Vunk: “Imi place sa spal vasele! Spalatul de vase este ca o meditatie pentru mine, adica imi pune toate gandurile in ordine. Da, imi place sa spal vase, asa ca, fetelor, daca vreti, le spal pe gratis!”

Cosmin Tudoran, artist trupa Cassa Loco: “Eu beau cate o sticla de vin in fiecare zi!”

Oana Roman, prezentator tv: “Sunt pasionata si colectionez asternuturi de pat si prosoape. Am atat de multe incat nu le mai stiu numarul!”

Text: Madalina Manole