Bat clopote de nuntă pentru Brad Pitt şi Jennifer Aniston?

 

O publicaţie americană a anunţat că Brad Pitt şi Jennifer Aniston au din nou o relaţie şi că au intenţia de a se recăsători. Cei doi au mai fost căsătoriţi între anii 2000 – 2005.

Brad şi Jennifer au fost văzuţi împreună încă din luna decembrie când actriţa a organizat o petrecere la ea acasă unde a fost şi el invitat. De asemenea, ei au fost surprinşi în ipostaze apropiate la gala SAG Awards, în luna ianuarie. Surse spun că după acest eveniment, cuplul ar fi sărbătorit câştigarea titlurilor printr-o mini-vacanţă romantică în Los Angeles.

S-au îndrăgostit din nou și pun la cale o nuntă pe plajă. Se vor căsători în Los Cabos (Mexic) și vor păstra secretul până în momentul nunții”, a completat sursa publicaţiei americane.

După divorţul din 2005 fiecare s-a recăsătorit, Brad Pitt cu Angelina Jolie, iar Jennifer Aniston cu Justin Theroux. Nici aceste mariaje nu au rezistat.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images

aprilie 1st, 2020 by Cristea Bettina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate