Christmas party la Jennifer Aniston acasă. Vezi ce vedete au fost la petrecere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ca în fiecare an, Jennifer Aniston a organizat o petrecere de Crăciun, la casa ei de vacanţă, şi a invitat spuma Hollywood-ului. Actriţa americană în vârstă de 50 de ani şi-a chemat, sâmbătă, prieteni precum Gwyneth Paltrow, Kate Hudson şi Jimmy Kimmel la party-ul de împodobire a brazilor.

Printre invitaţi s-a enumerat şi fostul ei soţ, Brad Pitt, de care a divorţat în 2005. O sursă a revistei People spune că cei doi au continuat să se vadă încă din luna februarie, după ziua lui Jennifer.

Mariajul cuplului Aniston-Pitt a durat doar 5 ani, până la apariţia în presă a unor informaţii cum că Brad ar înşela-o pe Jennifer cu Angelina Jolie. După separare, Jennifer Aniston a avut mai multe relaţii cu Vince Vaugh, Paul Sculfor, John Mayer şi Justin Thereoux, iar Brad Pitt s-a însurat cu Angelina. Cei din urmă au divorţat acum trei ani. Cauza divorţului fiind infidelitatea soţului.Crăciun alături de trei din cei şase copii ai săi

Cu toate astea, actorul îi va avea alături de Crăciun, la reședința sa din Los Angeles, pe cei trei copii biologici pe care îi are cu Angelina Jolie: Shiloh (13 ani) și gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 11 ani.

Acestea sunt primele sărbători pe care Brad Pitt le va petrece singur, fără supervizor, alături de copiii săi, după separarea sa de Angelina Jolie, din 2016.
Text: Bettina Cristea