BeautyCell – Frumuseţe din interior

Colagenul este una dintre cele mai importante proteine din organism şi totodată cea mai abundentă. Se estimează că o treime din proteinele corpului nostru sunt reprezentate de colagen.

Colagenul este secretat de diverse celule, dar mai ales de celulele țesutului conjunctiv. Pe măsură ce înaintăm în vârstă producţia sa scade. După vârsta de 20 de ani, o persoană produce cu aproximativ 1% mai puțin colagen în fiecare an. Drept urmare, pielea devine mai subțire și mai fragilă odată cu vârsta. În plus, femeile experimentează o reducere dramatică a sintezei de colagen după menopauză.Ingrediente atent selecţionate

Odată cu trecerea anilor rezerva naturală de colagen, vitamina E şi acid hialuronic scade. În plus, organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C şi nici nu o poate depozita sub formă de rezerve.

Benesio s-a gândit la nevoile noastre şi a reunit toate aceste ingrediente într-un supliment alimentar cu biodisponibilitate şi o absorbţie ridicată. Vorbim, desigur, despre pliculeţele BeautyCell.

Colagenul reduce aspectul liniilor și ridurilor și poate împiedica formarea de riduri noi; menţine fermitatea şi elasticitatea pielii. Studiile au demonstrat că utilizarea colagenului hidrolizat în doze de 2.5-5 g în cazul femeilor între 35 şi 55 de ani, o dată pe zi, timp de opt săptămâni, a îmbunătăţit semnificativ elasticitatea şi hidratarea pielii, fără efecte adverse. Dar colagenul are beneficii nu doar la nivelul pielii, ci şi al oaselor şi articulaţiilor – previne pierderea masei osoase, ameliorează durerea articulară; stimulează creşterea masei musculare; sprijină producerea naturală a hormonilor; stimulează sănătatea tractului digestiv şi a ficatului; reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare.

Acidul hialuronic este produs în mod natural de organism. Se găseşte în special în piele, ţesutul conjunctiv şi ochi. Principalul său rol este acela de a reţine apa în ţesuturi, menţinându-le hidratate şi bine lubrifiate. Dincolo beneficiile sale în lupta cu îmbătrânirea prematură, amintim: ameliorarea durerii articulare, grăbirea vindecării rănilor şi reducerea disconfortului în cazul sindromului de ochi uscat.

Vitamina E susţine sănătatea pielii şi o protejează de efectul radicalilor liberi, al poluării şi radiaţiilor UV. De-a lungul timpului, studiile efectuate au descris vitamina E ca fiind, alături de vitamina C, unul dintre agenţii antioxidanţi de bază ai organismului uman. Cele două cooperează armonios, fără să îşi suprapună rolurile. În plus, vitamina C recuperează vitamina E inactivată în urma proceselor antioxidante în care este implicată. Alte beneficii ale vitaminei E includ efectele anticancer, antiateroscleroză şi stimularea imunităţii (mai ales la seniori).

Vitamina C are la rândul său multiple beneficii pentru sănătatea noastră. Dintre acestea amintim doar că stimulează sinteza colagenului; asigură creşterea şi dezvoltarea cartilajelor, articulaţiilor şi ajută regenerarea osoasă în caz de fractură; uniformizează tonul pielii şi creşte luminozitatea tenului; diminuează aspectul liniilor fine și al ridurilor; fiind un antioxidant, protejează pielea de acţiunea nocivă a radicalilor liberi şi a factorilor de mediu (poluarea etc.).

Beneficiile administrării BeautyCell

Formula specială BeautyCell:

  • ameliorează simptomele artrozei și reduce durerile articulare;
  • previne pierderea de masă osoasă și ajută la diminuarea simptomelor osteoporozei;
  • fortifică, repară și ajută la menținerea elasticității vaselor sangvine;
  • creşte fermitatea şi elasticitatea pielii, redând tenului luminozitatea, hidratarea şi aspectul sănătos;
  • asigură un aport de 5000 mg colagen hidrolizat din surse naturale;
  • are o rată de absorbţie ridicată şi o biodisponibilitate crescută la nivelul pielii şi al ţesutului conjunctiv;
  • are gust plăcut de mango şi fructul-pasiunii.

Disponibil în farmaciile CATENA