BEBE – primul set de vase emailate pentru bebelusi

BEBE__primul_set_de_vase_emailate_pentru_bebelusiVES Sighisoara, companie cu traditie in productia de vase emailate, sobe si seminee, lanseaza BEBE set de vase emailate, conceput special pentru hrana bebelusilor.

Acest set vine in ajutorul mamicilor, mereu preocupate sa pregateasca in fiecare zi o noua mancare proaspata si sanatoasa pentru micutii lor.

Setul contine vase miniaturale de gatit si servit, potrivite ca marime pentru portia zilnica de mancare a celui mic: o oala cu capac, o craticioara cu capac, un castronas, un bol si o farfurioara intinsa. Beneficiile acestor produse nu vin insa numai din designul vesel, ce poate fi chiar personalizat la cerere. Acestea prezinta,  pe langa avantajul gatitului intr-un vas pe marimea portiei de mancare necesare copilului, beneficiile esentiale ale materialului din care sunt facute vasele : hemailul este un material antibacterian, cu grad de risc zero asupra sanatatii, indiferent de temperatura la care este preparata mancarea.

De asemenea, emailul asigura prospetimea mancarii gatite, intrucat recipientele sunt mici, aromele nu se risipesc, vitaminele nu se pierd, iar consumul de energie termica este redus datorita proprietatilor sale remarcabile de retentie a caldurii.

BEBE set de vase emailate este disponibil incepand din luna decembrie in toata tara, in farmacii, in magazine cu articole pentru copii, precum si in magazinele bio sau in hypermarketuri. In plus, poate fi comandat de pe site-ul www.ves.ro, din sectiunea de magazin online dedicata acestui produs.