Ben Affleck: “Jennifer este sefa in relatia noastra”

Ben Affleck: “Jennifer este sefa in relatia noastra”Lui Ben Affleck nu ii este rusine sa recunoasca faptul ca sotia lui, Jennifer Garner, este “cocosul” in ceea ce priveste mariajul celor doi. Ben spune ca, atunci cand vine vorba despre deciziile majore din viata cuplului, Jennifer este cea care are intotdeauna ultimul cuvant de spus.

Intrebat  daca isi mai doreste si alti copii pe langa cei trei pe care ii are deja, Ben a raspuns ca a fi un sot si un tata bun nu inseamna sa ii arati partenerei si copiilor ca tu esti seful, ci trebuie sa te contopesti cu ei. Affleck este fericit cu ceea ce are, asa ca, deocamdata, nu mai vrea copii.

Ben a fost foarte fericit atunci cand a venit pe lume baietelul celor doi, Samuel, pentru ca numarul de fete din casa era deja mult prea mare. Actorul este multumit cu viata pe care o are, insa spune ca acum 10 ani de zile nu s-ar fi gandit ca se va insura si va avea copii.

 

Text: Ruxandra Raica

octombrie 3rd, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate