Ben Affleck, recunoscator celor care l-au ajutat

ben-affleck-homelandRegizorul Ben Affleck a declarat ca le este “recunoscator” tuturor oamenilor care l-au ajutat, dar si lui Dumnezeu pentru nominalizarea la Globul de Aur pentru regia filmului “Argo”.

Affleck a fost nominalizat la categoria “cel mai bun regizor” pentru filmul sau ce spune povestea  unor oameni ce lupta sa salveze viata ostaticilor americani din Iran.

El a declarat cotidianului “USA Today” ca aceasta nominalizare este o onoare si totodata o bucurie imensa pentru el, dupa declinul carierei din anul 2000.

“Au fost o multime de dimineti in care m-am trezit si nimeni nu m-a nominalizat pentru nimic. Si, de asemenea, au fost momente si cand m-am trezit si nu am primit nicio veste buna de la nimeni”, a glumit regizorul.

“Argo” a castigat pana acum cinci premii Globul de Aur, inclusiv pentru “Cel mai bun film – drama” si “Cel mai bun actor in rol secundar” pentru Alan Arkin. Festivitatea de decernare a Globurilor de Aur – 70 de ani va fi gazduita de Tina Fey si Amy Poehler si va fi transmisa de NBC pe 13 ianuarie 2013.

 

Text: Andreea Popescu