Benedict Cumberbatch, suparat pe fani

tumblr_m69w0gaFTk1qdojd4o1_r2_1280Actorul britanic Benedict Cumberbatch, interpretul lui Sherlock Holmes in serialul „Sherlock” (difuzat, la noi, de AXN), se declara ingrijorat in ceea ce priveste starea fanilor sai, care sunt disperati sa obtina un autograf de la el sau sa faca o poza cu el.

Nominalizat recent la Premiile BAFTA pentru partitura din serialul ajuns la britanici la sezonul 2, Cumberbatch spune ca nu intelege de ce fanii sai au un comportament atat de “obsesiv” in ceea ce priveste persoana sa.
„Tot mai multi fani ai mei dau dovada de un comportament obsesiv fata de persoana mea, lucru destul de ingrijorator. Imi fac griji pentru ei, nu pentru mine”, a declarat Benedict pentru cotidianul AP.
Actorul, in varsta de 36 de ani, are la activ doua filme care i-au adus succes: „The Hobbit and the new Star Trek” si „Two drama Parade’s End”, care este difuzat pe canalul de televiziune BBC.

„Sunt inca foarte sensibil si atent la oamenii care ma recunosc pe strada. Singurul lucru care ma scoate din sarite este atunci cand oamenii incearca sa imi faca pe furis poze cu telefonul mobil pentru a le trimite la nu stiu ce publicatii. Practic, acest lucru este un gest de lasitate si este un pic patetic. De ce nu ma intrebi pe mine personal daca vreau sa fac o poza cu tine, daca chiar iti doresti acest lucru? Nu inteleg.”, a declarat Benedict.

Text: Andreea Popescu