Benedict Cumberbatch, votat “cel mai sexy barbat” in urma unui sondaj de opinie

tumblr_lmcivcdjIH1qgv28no1_500Sunt sigura ca iti mai amintesti serialul marca BBC „Sherlock” si pe actorul care ii da viata celebrului detectiv Sherlock Holmes, englezul Benedict Cumberbatch, pentru ca am o veste tare buna pentru tine. Se pare ca, in urma unui sondaj de opinie referitor la cel mai atragator barbat, realizat de catre revista The Sun, primul loc il ocupa nimeni altul decat Benedict.

Actorul Sherlock a primit de doua ori mai multe voturi decat David Beckham. Astfel, englezul a fost clasat pe primul loc de catre cititorii ziarului The Sun ca fiind cel mai atragator barbat in viata.

Din acelasi clasament realizat de catre ziarul The Sun, nu lipseste nici Joey Essex, acesta fiind pozitionat pe locul al treilea. De asemenea, si Niall Horan si Louis Tomlinson au fost prezenti in top zece, in timp ce Liam Payne a urcat pana pe locul 11.

Surprinzator sau nu, se pare ca cititorii i-au lasat pe Ryan Gosling, Johnny Depp si Robert Pattinson mai la sfarsitul listei, acestia ocupand locul sapte, 12 si respectiv 21. Se pare ca surprizele nu se opresc aici. Daca ati ramas uimiti de rezultatul sondajului in ceea ce ii priveste pe barbati, ei bine, acum este acum. Conform sondajului in urma caruia s-a stabilit care este „Cea mai sexy femeie”, Mila Kunis le-a depasit recent pe Cheryl Cole si Tulisa Contostavlos, la scurt timp dupa ce Tulisa Contostavlos a aparut in lista anuala realizata de revista FHM – cele mai sexy 100 de femei din lume.
Revenind la Benedict Cumberbatch, desi nu este un nume tocmai cunoscut publicului, acesta a jucat in “Atonement”, “Amazing Grace”, “Creation”, “The Whistleblower” sau “The Other Boleyn Girl”, “Tinker, Tailor, Soldier, Spy”, “War Horse” (in regia lui Steven Spielberg) etc si a primit recent un rol in a doua parte a filmului “Star Trek 2”.

Text: Andreea Popescu