Beneficiile periutelor de dinti electrice

shutterstock_53682694Foarte multe persoane utilizeaza astazi periuta de dinti electrica pentru a-si pastra dintii frumosi si sanatosi. Stomatologii recomanda acest tip de periuta despre care spun ca este cel mai bun mijloc de a mentine dintii curati si de a-i feri de placa dentara.

Insa inainte de a va achizitiona o astfel de periuta, trebuie sa faceti si putina munca de cercetare. La fel cum schimbati periuta de dinti obisnuita, trebuie ca, la fiecare trei-sase luni, sa schimbati si capatul periutei electrice. Aceste capete pot avea diferite forme si pot actiona diferit.

De asemenea, periutele au caracteristici distincte, fiind special concepute pentru dintii sensibili, pentru masajul gingiei sau pentru albire. Unele periute au senzori de presiune care va anunta daca periajul nu este corect executat.

In ceea ce priveste pretul unor astfel de periute, acesta este intr-adevar mai mare decat cel al unor periute normale, insa avand in vedere ca nu trebuie inlocuite atat de des, nu este absolut nicio diferenta.

Text: Ruxandra Raica