Berbecii, in forma cu verdeturi de primavara

Berbecii, in forma cu verdeturi de primavaraBerbecul este un semn de primavara, denumit si cardinal, pentru ca se afla la inceput de anotimp. Cardinalitatea ii da o caracteristica in care vom gasi pe principiul legii polaritatii si reversul ei, adica il face pe nativ un deschizator de drumuri, ii da curaj sa inceapa ceva, dar nu si perseverenta de a duce mereu la capat, iar initiativa se mai transforma cateodata si in impulsivitate.

Ca doar nu degeaba este un semn guvernat de planeta rosie, Marte, avand corespondent in mitologie pe zeul Marte, simbolul fortei razboinice, brutale. Planeta Marte e asociata cu formarea hemoglobinei in corpul uman si de aceea este bine ca nativii Berbec sa manance alimente care contin fier: spanac, urzici, varza, fructe si legume care au culoarea rosie, care ii este caracteristica. Trebuie controlat nivelul potasiului care le ia energia si ii face depresivi si orice dieta ar tine sa caute sa nu se plictiseasca, asa cum le e felul.

Ceapa si prazul, benefice pentru nativii din Berbec
Berbecul este o zodie masculina si de aceea femeile berbec sunt in general puternice. In dragoste, de multe ori, se arunca precum berbecul, cu capul inainte. Femeia berbec este mandra si are personalitate cu tendinta de a-i domina pe cei din jur si trebuie sa stie ca barbatilor nu le prea place asta. I se recomanda sporturi ceva mai agresive ca sa-si descarce energia si sa consume caloriile in plus, cum ar fi tae-bo, lupte. Din mancarea sa nu vor trebui sa lipseasca ceapa si prazul, care ajuta la decongestionarea sangelui.

Sarbatoritul lunii

Un berbec Sarah Jessica Parker, in lupta cu kilogramele
Nascuta la data de 25 martie 1965, actrita din “Totul despre sex” este un adevarat nativ berbec, dinamic indraznet si ambitios. Desi unele guri rele spun ca e dependenta de sport si a ajuns ca si Madonna sa aiba maini de halterofil, ea isi urmeaza drumul si, mai nou, se lupta sa-si salveze casnicia cu actorul Mathew Broderik. Actrita are  o conduita de viata care o ajuta sa-si pastreze atuurile cu care si-a castigat faima, si anume imaginea de femeie moderna, stilata, subtire, puternica in ciuda aspectului delicat si cu un stil inconfundabil, pe care il cunoastem din faimosul serial. In afara de sport, este adepta dietei Atkins, care se bazeaza preponderent pe consumul de carne.

Text: Carmen Stimeriu
Astrolog