Bethenny Frankel o vrea pe Mila Kunis in ecranizarea romanului „Skinny dipping”

Bethenny Frankel o vrea pe Mila Kunis in ecranizarea romanului Bethenny Frankel, vedeta de reality-show, scriitoare si om de afaceri, a dezvaluit recent ca romanul sau de debut ar putea fi ecranizat, adaugand ca si-ar dori ca Mila Kunis sa detina rolul principal. Este vorba de romanul Skinny dipping, care va fi de altfel si primul roman al scriitoarei ce va dispune de o ecranizare.

“Am fost abordata de catre producatorii de film pentru a face o ecranizare a romanului Skinny dipping. Prima intrebare care mi-a venit in minte dupa ce am acceptat ca romanul meu sa fie transformat intr-un film a fost: ce actrita este perfecta pentru rolul principal? Si atunci m-am gandit la persoane precum Mila Kunis. Da, Mila Kunis ar fi perfecta”, a declarat Bethenny.

Romanul Skinny dipping spune povestea unei absolvente de facultate ce viseaza sa devina actrita. In luna septembrie a acestui an, Frankel a semnat un contract pentru trei carti cu reteaua
Touchstone Fireside Publishing Group.

 

Text: Andreea Popescu

aprilie 12th, 2012 by tonica

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate