Beyonce, duet de exceptie la finalul emisiunii X Factor

beyonceO aparitie de senzatie si o voce de exceptie – asa as descri-o pe frumoasa Beyonce daca as fi intrebata. Se pare ca si realizatorii emisiunii X Factor sunt de aceeasi parere, intrucat au stabilit cu Beyonce realizarea unui duet impreuna cu castigatorul concursului.

Producatorul Simon Cowell a declarat ca Beyonce va canta impreuna cu finalistul concursului. Conform spuselor acestuia, se crede ca duetul va fi cel mai probabil cu Ella Henderson. Beyonce a mai sustinut un duet si in anul 2008 cu Alexandra Burke, finalista concursului din acel an, conform cotidianului “The Mirror”.

“Suntem incantati ca am obtinut acceptul lui Beyonce in ceea ce priveste duetul. Ultima data cand a cantat cu Alexandra a fost ceva incredibil si speram ca si de data aceasta vom sparge tiparele”, a declarat unul dintre realizatorii show-ului. “Cel mai sigur, Beyonce va canta cu Ella pentru ca Ella are vocea asemanatoare cu a ei si impreuna suntem siguri ca va iesi ceva uimitor. “

Henderson este in prezent favorita publicului si mai mult ca sigur ea va fi castigatoarea concursului, conform “Spy Digital”.

Finala X Factor va avea loc la Manchester, pe 8 si 9 decembrie.

 

Text: Andreea Popescu