Beyonce este insarcinata

1jyw1jut6Cantareata de 29 de ani a dezvaluit ca este insarcinata in cadrul galei MTV Video Music Awards la care a participat. Purtand o rochie oranj Lanvin, artista a pasit pe covorul rosu si s-a indreptat catre jurnalisti, spunandu-le: “Am o surpriza!”. Vestea ca este insarcinata a venit dupa o vara de succes pentru Beyonce in care a lansat un nou album de succes,“4”.

Artista a urcat pe scena si a cantat melodia Love on top, dansand in acelasi timp energic, asa cum nimeni n-ar fi crezut ca poate face o femeie insarcinata. Dupa terminarea prestatiei, Beyonce si-a desfacut jacheta mov stralucitoare si si-a aratat mandra burtica.

Intr-un interviu recent, Beyonce declarase ca a atins un nivel al carierei la care se simte ca a avut destule realizari incat sa se poata aseza si sa se ocupe mai mult de familia sa. “Cand ai 18-19 ani, ai energie si forta. Atunci este timpul sa muncesti cat de mult poti”.

Cantareata a prevestit parca momentul cand va avea un copil. Iata ce declara in iunie: “Intotdeauna am spus ca voi avea un copil la 30 de ani. Acum am 29. Dar mereu am spus si ca ma voi retrage la 30 de ani. Asa ca nu stiu. Nu o sa ma retrag, va spun.”

Noi nu putem decat sa ne bucuram de aceasta veste si asteptam cu nerabdare sa-l vedem pe micut.

Text: Bianca Badescu